Online konsultasjon

 

Har dere utfordringer som krever én til én hjelp? Vi kan hjelpe deg! :)

Å jobbe med atferdsutfordringer krever at man setter seg godt inn i enhver situasjon, ikke bare selve problemet, men også miljøet hunden lever i.  Som hundeeier er det vanlig å «henge seg opp» i det som blir betegnet som symptomer, det hunden gjør – f. eks. bjeffe på noe/noen, utagere (iver eller usikker) knurre, hoppe opp, forsvare noe av betydning, osv.). Som atferdskonsulent er vår jobb å dykke dypere i utfordringene, slik at vi finner ÅRSAKEN til at en atferd oppstår, og jobbe derfra. Man blir som en detektiv. Jobber man med årsaken (ikke på overflaten med symptomene) har man et MYE bedre utgangspunkt til å redusere eller jobbe bort et eventuelt atferdsproblem.

 

Selve konsultasjonen holdes over Zoom og varer fra 1,5 – 2 timer. Du kan sende inn videoer i forkant av konsultasjonen, slik at vi kan danne oss et mer helhetlig bilde - Anbefales!. Dette vil vi informere om når vi avtaler tid for konsultasjonen.

 

Ønsker du å bestille en online konsultasjon, lurer du på om vi kan hjelpe deg, eller har du andre spørsmål i forhold til én til én veiledning?

Du hjertelig velkommen til å ta kontakt på telefon 464 26 794 :)